Rijlessen

We hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiding.

Bij Autorijschool Erik les je altijd in dezelfde auto met dezelfde instructeur. Je krijgt individuele rijlessen van 1,5 uur. De volledige lestijd wordt aan jou besteed, want je haalt geen andere leerlingen op. Het leerproces wordt afgestemd op jouw inzet en inzicht. Al je ontwikkelingen houden we bij op een leskaart. Zo heb je altijd inzicht in je vorderingen. De locatie waar je het praktijkexamen gaat afleggen is bij het CBR in Utrecht.

Aantal lessen

Wij bieden geen lespakketten aan. Het aantal rijlessen dat je nodig hebt, is voor iedereen anders. De een pakt het snel op, de anders heeft meer tijd nodig. Het leerproces stemmen we af op jouw inzet en inzicht. Uit cijfers blijkt dat leerlingen gemiddeld 43 rij-uren nodig hebben. Tijdens een proefles kunnen we een inschatting maken van je ‘skills’. Ook leer je mij en de lesauto beter kennen. We kunnen zo een persoonlijk lesplan samenstellen dat geheel aansluit op jouw wensen en behoeften.

Tussentijdse Toets

We bieden je ook de mogelijkheid om een Tussentijdse Toets te doen (aanbevolen door het CBR). Tijdens de toets worden vrijwel alle examenonderdelen onder de loep genomen. Zo ben je beter voorbereid op het echte examen.

2toDrive

Autorijschool Erik is aangesloten bij 2toDrive. Dat betekent dat je al vanaf 16,5 jaar rijlessen kunt volgen. Bovendien kun je met 17 jaar al praktijkexamen doen.

Tarieven

Bekijk hier onze tarieven.

Wil je meer informatie

of beginnen
met lessen?